Jeugd & Gezin

Opgroeien en opvoeden in Laarbeek
Alle kinderen moeten veilig en gezond kunnen opgroeien. Ouders en verzorgers spelen daar natuurlijk een belangrijke rol in. De LEVgroep heeft een breed bereik door middel van het inzetten van jongerenwerkers. Daarnaast voorzien zij in een breed scala van groepsaanbod, passend bij de vraag van uzelf en/of uw kinderen. Zij kunnen u mogelijk al op weg helpen met uw vraag:

Hebt u een vraag over opvoeden of opgroeien? Heeft u zorgen over uw kind(eren)? Zijn er problemen in het gezin? Heeft uw kind of uw gezin extra hulp, ondersteuning of begeleiding nodig? Dan kunt u terecht bij de Gezins- en Jongerencoaches van Sociaal Team Laarbeek. Onze jeugdprofessionals zijn er voor vragen van ouders en jongeren. Samen gaan jullie op zoek naar de juiste vorm van ondersteuning. Die ondersteuning is altijd op maat én kostenbewust. Zo zorgen we ervoor dat hulp beschikbaar blijft voor diegene die dit het hardst nodig hebben.

Opgroeien gebeurt niet vanzelf. Opvoeden is daar een essentieel onderdeel van. Bovenaan de pagina vindt u per levensfase informatie over opvoeden en opgroeien. Hebt u hulp nodig of zijn er vragen bij het opvoeden en opgroeien? De gezins- en jongerencoaches van Sociaal Team Laarbeek helpen u graag.

 

U kunt een beroep doen op onafhankelijke cliëntondersteuning, u kunt zich hiervoor melden bij de LEVgroep.