Baby

De geboorte van uw baby is vast een van de mooiste momenten van uw leven. Een groter wonder kunt u zich bijna niet indenken. Wanneer u net vader of moeder geworden bent is alles nog nieuw. U leert uw kind kennen door middel van al uw zintuigen: ruiken, voelen, kijken en luisteren naar alle geluidjes en de manier van huilen.

Vragen, zorgen en twijfels na de geboorte

Uw baby heeft voeding en warmte nodig, en vooral ook veiligheid en geborgenheid. U kunt zich af en toe best zorgen maken of u alles wel goed doet, of u zichzelf afvragen waarom uw baby huilt. Wat moet u wel en vooral niet doen? Waar kunt u terecht met uw vragen, zorgen en twijfels? Wie helpt u verder als uw baby zich niet goed ontwikkelt? Het consultatiebureau heeft vanaf de geboorte van uw kind contact met u. Zij monitoren de ontwikkeling van uw kind en kunnen u helpen bij eventuele vragen.

Antwoorden en oplossingen

Op deze website staat zo veel mogelijk praktische informatie om al uw vragen te beantwoorden. Voor elk probleem is er hulp of een oplossing te vinden. Als u toch vragen blijft houden, kunt u contact opnemen met het consultatiebureau bij u in de buurt.

U kunt contact opnemen met het sociaal team via het e-mailadres sociaalteam@laarbeek.nl.

Opgroeien in Laarbeek
Alle kinderen moeten veilig en gezond kunnen opgroeien. Ouders en verzorgers spelen daar natuurlijk een belangrijke rol in. De LEVgroep heeft een breed bereik door middel van het inzetten van jongerenwerkers. Daarnaast voorzien zij in een breed scala van groepsaanbod, passend bij de vraag van uzelf en/of uw kinderen. Zij kunnen u mogelijk al op weg helpen met uw vraag:

 

U kunt een beroep doen op onafhankelijke cliëntondersteuning, u kunt zich hiervoor melden bij de LEVgroep.